BHV-Plus

Binnen de BHV PLUS cursus wordt er meer aandacht besteed aan het Levens Reddend Handelen. Waarbij de nadruk ligt op reanimeren van volwassen en kinderen en speciefieke letsels, dit ligt op het niveau van EHBO.

escape chair

De Escape Chair bewijst dat gehandicapten ook snel een pand kunnen verlaten als de lift niet meer werkt bij Calamiteiten zoals een brandmelding of storing.

 

 

VCA opleidingen

Het VCA-certificaat is een nuttig middel om in één keer aan te tonen dat uw bedrijf op een groot aantal punten voldoet aan de eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

Aangesloten bij

 

 

EMailAfdrukken

Escape Chair trainingen

Escape Chair trainingen

Wist u, dat ongeveer 10 % van de personen, die zich in uw gebouw bevinden, een onverwacht risico vormen op grond van hun lichamelijke gesteldheid?

 

Bent u binnen uw organisatie bij noodsituaties verantwoordelijk voor transport van deze personen, bijv. carapatiënten, zwangere vrouwen, gehandicapten of personen met blessures, dan hebben wij de oplossing voor u !

 

De ESCAPE CHAIR is hèt onmisbare hulpmiddel voor personentransport over trappen in situaties waarin men de lift niet kan of mag gebruiken. De aanwezigheid van deze ESCAPE CHAIR zorgen voor optimale veiligheid.

 

/> name="movie" value="http://www.youtube.com/v/nKeO-x8md54&hl=nl_NL&fs=1&rel=0&color1=0x2b405b&color2=0x6b8ab6" />

 

 

Onmisbaar bij personentransport over trappen:

 

  • Binnen enkele seconden gebruiksklaar;
  • Door één persoon te bedienen;
  • Te gebruiken bij Brandalarm, Bomalarm, Rookalarm en liftstoringen;
  • Géén blokkade van de noodtrap: u loopt met andere valide personen zonder oponthoud de trap af;
  • Past in elk veiligheidsplan.


AJW Advies & Opleidingen heeft uitsluitend ESCAPE CHAIR-gecertificeerde trainers en verstrekt na de training een certificaat.

 

Datum Cursus Plaats Provincie
Nog geen data gepland